Партньори
 Поддръжка на общите части
По закон всички жилищни, бизнес сгради и ваканционни комплекси трябва да бъдат с добре поддържани общи части както в сградата, така и около нея. Това включва стълбища, басейни, зелени площи, алеи и т.н.

Качествената поддръжка е изключително важна, особенно за ваканционните комплекси, където апартаментите се отдават под наем и се посещават от множество туристи. Така че, за да можете бързо да възвърнете Вашата инвестиция и да има постоянен поток от наематели за Вашия апартамент, чистотата и добрата поддръжка са от съществено значение.

Във ВИП хоумс работят екип от професионалисти в почистването, висококвалифицирани градинари, техници и по този начин ние достигаме високо качество на услугата и успяваме да отговорим на всички изисквания на нашите клиенти.

Годишната такса се определя в зависимост от големината на сградата квадратурата на зелените площи, броят на асансьорите, наличието на басейни, СПА центрове. Тя варира между 5-10 Евро/кв.м (с вкл. ДДС) и се изчислява спрямо общия размер на Вашия апартамент или офис. Оферта може да Ви бъде изготвена едва след като, сградата бъде посетена от наш представител. Тази такса се заплаща предварително и покрива сметките за ток, вода, поддръжка на асансьори, басейни, зелени площи и малки частични ремонтни дейности.

ВИП хоумс работи с професионални охранителни фирми и при допълнително заплащане от Ваша страна, можем да Ви осигурим 24 охрана на сградата.

В цената не са включени големи ремонти и преустройства. ВИП хоумс е партньор с доказани строителни фирми и може да Ви съдействаме, разходите за което се поемат от всички собственици в сградата.