Партньори
 Цялостно управление на имота
Тази услуга включва всичко необходимо за поддръжката на вашето имущество, както и дългосрочното и краткосрочното отдаване под наем.

Благодарение на ВИП хоумс Вие ще сте сигурни, че Вашата собственост е в сигурни и ще сте информирани по всяко време за състоянието и.

Нашия екип ще ви предложи най-доброто обслужване, тъй като той включва висококвалифицирани техници, хигианисти, както и професионален маркетинг отдел, което ще гарантира отдаването под наем на Вашия имот, благодарение на рекламните кампании, които правим, както и работата ни с водещи туроператори. Така без усилия Вие ще успеете да възвърните направената от Вас инвестиция.

При краткосрочни наеми, ние заплащаме точно фиксирана цена за нощувка, а при дългосрочните – 50% от първия наем.

За да се ангажира ВИП хоумс с цялостното управление на Вашата собственост, тя трябва да отговаря на определени изисквания:
  1. Имотът трябва да има Акт 16.
  2. Трябва да има лиценз от общината за краткосрочно и дългосрочно отдаване под наем. Ако нямате такъв, ние ще Ви съдействаме при изготвяне на документите.
  3. Имотът трябва да бъде в отлично състояние, т.е да не се налагат ремонтни дейности.
  4. Имотът трябва да бъде обзаведен и оборудван с всичко необходимо с всико необходимо, за нормалното пребиваване на наемателите.
  5. Имотът трябва да има необходимите застраховка срещу пожар, наводнение, кражба и земетресение.
  6. ВИП хоумс има изискване сградата, в която се намира Вашия имот да бъде с напълно завършени и чисти общи части.
Освен при заплащането на комуналните сметки, застрахването и лицензите, ние можем да Ви съдействаме при наемането на кола, трансфери от и до летището, както и при Вашето счетоводство. Цената на допълнителните услуги не влиза в обявенат по-горе сума.

ВИП хоумс запазва правото си да откаже даден имот за цялостно управление, ако не отговаря на определените от компанията изисквания.

Оферта за цялостно управление на имота ще Ви бъде направена, след като наш представител го посети.