Партньори
 Фасилити Мениджмънт
  Що е Фасилити Мениджмънт?

За да се запази или повиши стойността на направената инвестиция и успоредно с това да се спазят законовите уредби на България, всяка една сграда, независимо дали тя е жилищна или бизнес, има нужда от т. нар. Фасилити Мениджмънт. Фасилити Мениджмънтът е услуга, която все още не е добре позната и наложена в България, но много добре развита в Западна Европа.

Същността и се състои в поддръжката и администрацията на даден имот, което включва поддръжка на общи части, асансьори, вътрешни и външни басейни, СПА – центрове, заплащане на сметки за ток и вода, 24 часова охрана, борба с вредителите.

За да може да се осъществи ефективен ФМ, всеки апартамент или офис в сградата трябва да се менажира от една и съща компания. Разходите по поддръжката на един имот във времето превишават около 3-4 пъти разходите по нейното построяване. Затова ролята на ФМ е толкова важна и трябва да се извършва от фирма, специализирана в тази област.

ВИП хоумс Ви предлага обслужване на високо ниво и отлично качество на услугата, което Ви гарантира висока ефективност, оптимизиране на разходите, удължаване периода на експлоатация на всички съоръжения, т.е. контрол и сигурност за Вашия имот.

Цената се определя в зависимост от големината на сградата, броя на съоръженията, квадратурата на зелените площи, наличието на басейни.