Партньори
 Отдаване под наем
Тази услуга е подходяща за собственици, които са си осигурили поддръжката на апартамента си и желаят да го отдават под наем, за да могат да възвърнат своята инвестиция.

Екипът на ВИП хоумс работи успешно с туроператори и туристически агенти, организира рекламни кампании, които включват представяне на имота ви в медийното и интерне пространството, чрез нашия сайт и др. Такива свързани с туристическото предлагане.

Освен отдаването под наем нашия екип може да ви осигури и трансфери от и до летището, както и съдействие при наемането на кола.

Важно: Фирма ВИП хоумс не отговаря за поддръжката и почистването на Вашата собственост преди настаняване на наемателите, както и след тяхното заминаване. За тази цел трябва да имате осигурен човек или фирма, които да се грижат за клиентите, по време на тяхното пребиваване.

За да бъде отдаван под наем Вашия апартамент от ВИП хоумс, той трябва да отговаря на определени изисквания и затова трябва да бъде посетен задължително от наш представител:
  1. Имотът трябва да има Акт 16.
  2. Трябва да има разрешение за отдаване под наем.
  3. Имотът трябва да има стандартните застраховки.
  4. Имотът трябва да бъде обзаведен и оборудван с всичко необходимо като всички електроуреди трябва да бъдат в изправност, както и да не се налагат ремонти в апартамента.
Нашия екип е в постоянен контакт със собствениците, за да са информирани през цялото време за резервациите и приходите от наемите.

Цена на услугата: 10-15%